Du er her: Forside Indholdselementer Nyheder fra DEJO Arkiv 2007 Mange tilmeldinger til nytårsfesterne
Handlinger tilknyttet webside

Mange tilmeldinger til nytårsfesterne

Der er over 400 esperanto-talende som har tilmeldt sig til de to ungdomsarrangementer omkring nytår.

Internacia Seminario (da: internationalt seminar) som holdes hvert år i Tyskland har modtaget 219 tilmeldinger. Deriblandt er der mennesker fra blandt andet: Japan, Tyskland, Danmark, Ungarn, Ghana, Nederland, Frankrig og mange andre.

Ago Semajno

Også Ago Semajno (da: handlingsugen) som  holdes hvert år i Polen har modtaget mange tilmeldinger, og har nu i alt 211 tilmeldinger.

Hvorfra kommer deltagerne?

Pga. Polens åbenhed mod øst er det langt lettere fra østeuropæere at få visum til arrangementer her fremfor i Tyskland. Desuden er Polen en smule billigere end Tyskland både i transport og leveomkostninger. Til Ago Semajno kommer der derfor mange østfra fra lande som Ukraine, Tjekkiet, Litauen og Slovakiet, men også fra lande uden fra Europa fx Senegal, Ghana, Brasilien, Israel samt USA

Tilmelding og sproglig opgradering

Til dem som har lyst til at tage afsted, men ikke har tilmeldt sig endnu, kan det godt betale sig at handle nu og få sendt. Det er en god idé før afrejsen at finpudse eller opgradere sit Esperanto en smule så man undgår hakken og spytten når ordene skal stilles i kø og afsendes gennem det hedenske stemmebånd.

Hav et fantastisk nytår.

Amike
Denizo